Novi Elektrische Pen Grinders

Novi Elektrische Pen Grinders

Wat is een elektrische grinder?

Wiet met de hand grinden is verleden tijd! Zeg hallo tegen de elektrische pen grinder van NoviGadgets! De Novi Pen Grinder is een elektrische grinder waarbij u tot maximaal 2,3 gram aan kruiden kunt grinden. De grinder is ideaal voor het vermalen van heerlijke kruiden en is zeer eenvoudig te gebruiken.

De Novi Pen Grinder is een elektrische oplaadbare wiet en hasj grinder. De grinder heeft een elegant ontwerp en door het glas is er eenvoudig te zien hoe de wiet / hasj wordt vermalen. Deze grinder is eenvoudig te gebruiken met 3 snelle klikken op de aan/uit knop. De pen grinder bezit ook over LED-indicatielampjes, deze maken u duidelijk of de grinder aan of uit staat. Bovendien geven de LED lampjes ook een indicatie aan van het laadniveau. De grinder is eenvoudig schoon te maken met het borsteltje dat bij het doosje van de grinder is inbegrepen. Naast de Grinder en het borsteltje wordt er ook een oplaadkabel meegegeven.

Hoe werkt het?

Wij adviseren voor uw eigen veiligheid om de grinder eerst uit te zetten voordat u de grinder gebruikt. Nadat de grinder is uitgeschakeld kunt u de opslagruimte losdraaien.

Schakel de grinder aan / uit door 3x binnen 1,5 seconden de aan-/uitknop in te drukken. De LED indicatielampjes geven aan of de grinder aan of uit staat.

Druk de aan-/uitknop in voor ongeveer 8 seconden om te kruiden te versnipperen. Na het malen van de kruiden kunt u de schroefknop losdraaien. Druk op de knop om de kruiden uit te gieten.

Is de grinder leeg? Plaats dan de meegeleverde USB-kabel in de USB-poort aan de onderzijde van de grinder. Verbindt deze dan met een 5V USB voedingsbron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *