Novi Elektrische Plasma Aanstekers

Novi Elektrische Plasma Aanstekers

Waarom kies je voor een bepaalde aansteker? Je zou denken dat het niet heel veel uitmaakt, een aansteker is een aansteker, maar hier zit veel meer achter.

Wat is een elektrische plasma aansteker?

Een elektrische plasma aansteker is een aansteker die werkt op elektriciteit. Op deze aanstekers zit een (schuif)knop en zodra deze knop wordt ingedrukt, wordt er een spanningsverschil gecreëerd tussen de ontstekingspunten op de aansteker. Hierdoor wordt er elektriciteit gecreëerd en is er dus geen sprake meer van een vlam.

Novi Ixnite plasma aansteker

De Ixnite plasma aansteker is de ideale aansteker voor dagelijks gebruik. Deze aansteker is USB-oplaadbaar. Je hebt dus geen kabel nodig. Deze elektrische plasma aansteker heeft geen vlam en dus geen butaan. De aansteker is economischmilieuvriendelijk en ook te gebruiken in alle weersomstandigheden (windbestendig). Ideaal om te kunnen roken als het hard waait! Deze uiterst innovatieve aansteker werkt met een elektrische ‘X’ die bij ontbranding 500 ℃ afgeeft.

Interesse in de Ixnite Lighter? Neem dan een kijkje op de site! Klik hier.

Er zijn ook plasma aanstekers die de look hebben van een Zippo aansteker. Dit zijn de Novi plasma aanstekers. Het is de nummer één geluidloze plasma aansteker van de wereld. Ook deze aansteker is oplaadbaar via een USB-poort en is te gebruiken in alle weersomstandigheden. De Novi plasma aansteker is makkelijk schoon te maken en te onderhouden voor jarenlang gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *